Εγγραφές μελών για airsoft seazon φθινόπωρο 2023 άνοιξη 2024.

Εγράφη για μέλους για πρώτη φορά:

  • Αίτησή εγγραφής (δοκίμου) μέλους, άρθρο καταστατικού 3.4. (θα την βρείτε πατώντας εδώ).
  • Υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη με τα στοιχεία του ενδιαφερομένου και επικυρωμένη από ΚΕΠ η άλλη υπηρεσία (θα την βρείτε πατώντας εδώ σε word και pdf).
  • Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου


Επανεγγραφή μέλους:

  • Υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη με τα στοιχεία του ενδιαφερομένου και επικυρωμένη από ΚΕΠ η άλλη υπηρεσία (θα την βρείτε πατώντας εδώ σε word και pdf).
  • Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

 

Η διαδικασία με την υπεύθυνη δήλωση καθώς και για την εκδοχή Αντίγραφου Ποινικού Μητρώου  μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω του gov.gr

Μπορείτε να εισέλθετε στις αντίστοιχες υπηρεσίες του gov πατώντας παρακάτω εδώ:

Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης                         Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου 

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή του μέλους θα πρέπει να προσκομίσει τα δυο έγγραφα και να πληρωθεί η συνδρομή του για την airsoft seazon φθινόπωρο 2023 άνοιξη 2024, σε αντίθετη περίπτωση δεν θεωρείτε μέλος του σωματείου ως ότου ολοκληρώσει την διαδικασία.

Το κείμενο που θα πρέπει να έχει η υπεύθυνη δήλωση είναι το εξής:


  1. Με την παρούσα δήλωση μου δηλώνω, αντιλαμβανόμενος/η τις πιθανές συνέπειες στην υγεία μου, ότι με παρακολουθεί προσωπικός ιατρός, είμαι ενήμερος/η για την κατάσταση της υγείας μου, δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο να μη μου επιτρέπει να συμμετέχω σε παιχνίδια του Σωματείου Αεροσφαίρισης Κω.
  2. Εχω συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας μου.
  3. Δεν εκκρεμεί ποινική δίωξη στο πρόσωπο μου.
  4. Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Κω δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ψυχοσωματική βλάβη.
  5. Αναλαμβάνω και αποδέχομαι προσωπικά και απεριόριστα την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη προκύψει σε σχέση με τραυματισμούς, μόνιμη ή προσωρινή αναπηρία ή θάνατο.
  6. Το Σωματείου Αεροσφαίρισης Κω δεν φέρει ευθύνη για μερική ή ολική καταστροφή η απώλεια του εξοπλισμού μου αλλά και προσωπικών αντικειμένων πάσης φύσεως,
  7. Παραιτούμαι οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης ενδεικτικά με τα παραπάνω ή περιουσίας μου καθώς και μελλοντικών αξιώσεων που μπορεί να προκύψουν από συγγενής ή κληρονόμους μου.
  8. Παραχωρώ το δικαίωμα των διοργανωτών να χρησιμοποιούν το όνομα μου, τη φωνή μου, την εικόνα μου  σε οποιαδήποτε ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη μορφή για λόγους προώθησης. Εμπορικούς ή και άλλους λόγους.
  9. Έχετε τη ρητή συγκατάθεση μου προκειμένου να μου παρασχεθεί επείγουσα ιατρική βοήθεια.
  10. παραμένω υπεύθυνος για τις πράξεις μου εντός και εκτός παιχνιδιών και διοργανώσεων του σωματείου
  11. Συναινώ πως η παρούσα ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ θα ερμηνεύεται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και τα μέρη ρητά συμφωνούν ότι για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει σε σχέση με την παρούσα διοργάνωση εφαρμοστέο δίκαιο είναι το Ελληνικό και τα αρμόδια Δικαστήρια της Αθήνας.

 


Το κόστος εγγραφής για τα νέα μέλη είναι στα 30€ (δίνετε και pacth του σωματείου κατά την εγγραφή) ενώ για επανεγγραφή μέλους είναι στα 20€ ετήσιος.



 

Κατηγορίες: Blog - Τα νέα μας

0 σχόλια