Η Αρχή.
Η πρώτη επαφή της νήσου Κω με το airsoft γίνετε περίπου το 2009 με την δημιουργία της ομάδας Wild Hawks Airsoftkos, στην πορεία κάποιοι το άφησαν όμως έμεινε ένας μικρός δυνατός πυρήνας και εξελίχθητε στην Κοινότητα Αεροσφαιρίσης Κω – Community  Airsoft Kos όπου το Airsoft γνώρισε ανοδική πορεία στο νησί.

Ο πυρήνας μεγάλωσε και δυνάμωσε, η αγάπη και το ενδιαφέρον για το airsoft οδήγησε στην δημιουργία  το Σ.ΑΣ.ΚΩ – Σωμματειο Αεροσφαιρίσης Κω το 2015.

Το Σωματείο έχει διοργανώσει και έχει πάρει μέρος σε διάφορες κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις οπού μπορείτε να τις δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Aegean Wars  

2016

Το 2016 το Σωματείο Αεροσφαίρισης Κω διοργάνωσε παιχνίδι μεγάλης κλίμακας με την ονομασία Aegean Wars ”Operation: Flash Point”, είχε σκοπό με σκοπό την γνωριμία και την σύσφιξη των σχέσεων των ομάδων και συλλογών των νησιών του Αιγαίου. Προσκεκλημένοι ήταν ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ρόδου (ο δεύτερος σύλλογος στα Δωδεκάνησα) και η ομάδα τότε Dark Knigths (πλέον σύλλογος Κοινότητα Αεροσφαίρισης Ρόδου)

2017

To 2017 το Σωματείο Αεροσφαίρισης Κω διευρύνει τους ορίζοντες και διοργανώνει το Δεύτερο «κεφάλαιο» του Aegean Wars με την ονομασία Aegean Wars “Man Hunt” με συμμέτοχες από Αργός, Αθηνά, Βόλο, Κρήτη

2018

Το 2018 ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά διοργανώνετε το 3ο κατά σειρά Aegean Wars (2ο σε πανελληνια κλιμακα) με την ονομασια «Aegean Wars 3 – The Behelit of the King» με συμμέτοχες από όλη σχεδόν την χώρα με συμμέτοχες που ξεπέρασαν τα 120 άτομα.